DARMOWA DOSTAWA

Darmowa dostawa powyżej 400 zł kwoty zakupów

 

GWARANCJA ZWROTÓW

31 dni na zwrot towaru!

 

BEZPIECZEŃSTWO PŁATNOŚCI

Nad bezpieczeństwem płatności czuwa Dot Pay

Nie masz produktów w koszyku.

Podsuma: 0,00 zł

Polityka prywatności

POLITYKA COOKIES

1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu www.misjatekstylia.pl firma Anronet Agencja Reklamowa s.c. z siedzibą pod adresem Kraków, ul. Eisenberga 3/5.

4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
c) utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;

5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne”  (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

6. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
d) „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
e) „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

7. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

8. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.

9. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.

10. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

 

Jakie informacje zbieramy w plikach cookies

Poniższa tabela zawiera listę plików cookie które zbieramy i jakie informacje są w nich przechowywane.

COOKIE nameCOOKIE Description
CART Skojarzenie z koszykiem.
CATEGORY_INFO Przechowywanie informacji o kategorii na stronie, które pozwolą na szybsze działanie strony.
COMPARE Produkty, które posiadasz na lisice do porównania
CURRENCY Twoja wybrana waluta.
CUSTOMER Zaszyfrowana wersja ID klienta w sklepie.
CUSTOMER_AUTH Wskaźnik jeśli aktualnie jesteś zalogowany w sklepie.
CUSTOMER_INFO Zaszyfrowana wersja grupy klientów do której należysz.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Przechowuje ID segmentu klientów.
EXTERNAL_NO_CACHE Znacznik, który wskazuje, czy buforowanie jest wyłączone lub nie.
FRONTEND Twoje ID sesji na serwerze.
GUEST-VIEW Pozwala gościom edytować swoje zamówienia.
LAST_CATEGORY Ostatnia kategoria, którą odwiedzałeś.
LAST_PRODUCT Najpopularniejszy produkt jaki odwiedziłeś..
NEWMESSAGE Wskazuje, czy nowa wiadomość została odebrana.
NO_CACHE Wskazuje, czy jest możliwość korzystania z cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Link do informacji o Twoim koszyku i historii przeglądania.
POLL Identyfikator każdej ankiety w której oddałeś głos.
POLLN Informacje o ankiecie w której oddałeś głos.
RECENTLYCOMPARED Produkty, które ostatnio porównywałeś.
STF Informacje na temat produktów, które zostały wysłane do znajomych.
STORE Wygląd sklepu lub wybór języka, jakie ostatnio ustawiłeś.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Wskazuje, czy klient może używać ciasteczek.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produkty, które ostatnio odwiedziłeś.
WISHLIST Zaszyfrowana lista produktów dodanych do listy życzeń.
WISHLIST_CNT Ilość produktów dodanych do listy życzeń.

 

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Twoje dane osobowe są przetwarzane przez firmę Anronet Agencja Reklamowa s.c. zgodnie z warunkami określonymi w Ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.) oraz w Rozporządzeniu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

Możesz przeglądać ofertę sklepu internetowego Koszulki-Polska.pl i dodawać przedmioty do koszyka pozostając całkowicie anonimowym (bez podawania danych osobowych).
By złożyć zamówienie na wybrany przez Siebie towar, możesz ale nie musisz być zalogowany jako klient. Założenie przez Ciebie konta w naszym sklepie internetowym i dokonywanie zakupów za jego pośrednictwem wymaga wpisania w odpowiednie pola formularza Twoich pełnych danych osobowych. Zakładając konto w sklepie internetowym oraz dokonując transakcji za jego pośrednictwem, zgadzasz się na przetwarzanie Swoich danych osobowych przez firmę Anronet Agencja Reklamowa s.c. zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.). Jeżeli nie podasz wspomnianych danych osobowych, Twoje zamówienie dokonane w sklepie internetowym nie będzie mogło zostać zrealizowane. Twoje dane osobowe są przetwarzane przez nas tylko i wyłącznie w celu realizacji Twojego zamówienia i dostarczenia zamówionego przez Ciebie towaru. Gwarantujemy także iż bez Państwa zgody nie będziemy wysyłać żadnych materiałów marketingowych drogą elektroniczną zgodnie z ustawą "O świadczeniu usług drogą elektroniczną" z dnia 18 lipca 2002 roku (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Wpisane przez Ciebie w formularz dane osobowe są poufne i nie są współdzielone z żadną inną firmą. Jedynym wyjątkiem od tego jest przypadek, gdy zamówiony przez Ciebie towar ma zostać dostarczony za pośrednictwem kuriera, gdyż wtedy Twoje dane adresowe przekazujemy firmie kurierskiej DPD Group (https://www.dpd.com.pl/), a ta przetwarza je w celu wypełnienia listu przewozowego a, co za tym idzie - dostarczenia Ci przesyłki.

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako RODO, ORODO, GDPR lub Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych).

W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku. Chodzi o dane osobowe, które są zbierane w ramach korzystania przeze Ciebie ze stron internetowych Koszulki-Polska.pl.

Kto będzie administratorem Twoich danych?

Administratorami Twoich danych będzie my, czyli firma Anronet Agencja Reklamowa s.c. z siedzibą: ul. Armii kraków 7a 30-433 Kraków.

Dlaczego chcemy przetwarzać Twoje dane?

Dane będą przetwarzane w celu założenia i prowadzenia konta klienta na Koszulki-Polska.pl, świadczenia usług drogą elektroniczną zgodnie z Regulaminem Sklepu Koszulki-Polska.pl oraz realizacji zamówień złożonych w sklepie Koszulki-Polska.pl, jak również w celu komunikacji związanej z funkcjonowaniem sklepu Koszulki-Polska.pl. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do założenia konta oraz/lub realizacji zamówień. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania (w tym celu możesz kontaktować się z Anronet na adres e-mail: sklep@koszulki-polska.pl lub pisemnie na adres siedziby firmy Anronet: ul. Eisenberga 3/5, 31-523 Kraków).

Komu możemy przekazać dane?

Zgodnie z obowiązującym prawem Twoje dane możemy przekazywać podmiotom przetwarzającym je na nasze zlecenie, np. podwykonawcom naszych usług np.: firmom kurierskim czy pocztowym, w celu realizacji wysyłki oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa np. sądy lub organy ścigania oczywiście tylko gdy wystąpią z żądaniem w oparciu o stosowną podstawę prawną.

Jakie masz prawa w stosunku do Twoich danych?

Masz prawo do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz także wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgłosić sprzeciw oraz skorzystać z innych praw. Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości dotyczące bezpieczeństwa Twoich danych osobowych, prosimy o kontakt: sklep@koszulki-polska.pl

Dostępne marki w sklepie